Zeer tevreden over de iPhone reparatie Purmerend bij Jorphone

Mijn telefoon was een aantal dagen geleden gevallen waardoor de microfoon en de camera het niet meer goed werkte. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Purmerend om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden. 

jorphone

Zeer veel telefoons zaken in Purmerend 

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Purmerend kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken in de buurt van Purmerend die telefoon reparaties uitvoeren. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van JorPhone mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat je 6 maanden garantie zult ontvangen op de onderdelen die er tijdens de reparatie worden vervangen. Ook heeft het bedrijf een klant gemiddelde van een 9,7. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen om mijn telefoon te laten repareren. 

Zeer tevreden over de telefoon reparatie

In de winkel werd ik erg vriendelijk en zeer snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook super tevreden over JorPhone en raad ik deze telefoons zaak aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Purmerend.