Wilt u uw spullen in een opslagruimte in Breda opslaan?

Helaas ben ik door vervelende omstandigheden genoodzaakt om een woning te vinden. Doordat ik momenteel in echtscheiding lig met mijn man heb ik mij op allerlei websites ingeschreven om een woning te vinden. De woningmarkt is momenteel niet makkelijk en dit zorgt er voor dat ik voor nu genoodzaakt ben om weer bij mijn ouders te wonen. Het is helemaal waar wat men zegt over het weer wonen bij ouders; u blijft altijd kind van uw ouders. En dat zal ook niet zomaar veranderen. Ik hoop dus voor zowel mijn ouders als ik dat ik weer een woning ga vinden. Tot die tijd is dit een noodoplossing en heb ik mijn spullen opgeslagen in een opslagruimte in Breda. Dit klinkt heel eenvoudig en logisch, en dat is het ook. Echter was ik nog niet bekend met het bestaan van een opslagruimte in Breda. Ik heb vanuit de trein wel eens reclameborden gezien van easybox.nl . Dit had alleen toen voor mij geen relevantie en besefte ik me daarmee ook niet wat het inhield. In het huis wat ik met mijn partner had, hadden wij genoeg ruimte om onze spullen te bergen. Toen onze relatie helaas op de klippen liep en hij bleeft wonen in de huurwoning die wij destijds hadden, had ik plotseling allemaal spullen die ergens heen moesten. De eerste weken kon dit daar nog wel staan maar ik wilde de spullen daar eigenlijk niet meer hebben. Het werd daarmee voor mij dus relevant dat ik een opslagruimte in Breda zou krijgen. Ik ben daarom gaan zoeken op het internet naar een opslagruimte in Breda en zag daar ook de website easybox.nl staan. Omdat ik dus al bekend was met deze website omdat ik de banners van easybox.nl wel eens vanuit de trein zie staan, was deze website voor mij vertrouwd om te bezoeken.

Opslagruimte in Breda of toch in Dordrecht?

Ik heb op de website geklikt en zag inderdaad dat er opslagruimte in Breda worden verhuurd. Daarnaast zag ik ook dat er nog veel meer plekken in het land zijn waar ook opslagruimtes worden verhuurd. Omdat ik vrij veel spullen nodig had heb ik gekeken naar de grootte van zo’n ruimte en toen kwam ik er via deze website achter dat er verschillende opslagruimtes te kiezen zijn. Van grote ruimtes tot minder grote ruimtes. En dus ook in verschillende steden. Dit zette mij aan het denken omdat ik na deze scheiding van plan was om naar Dordrecht te verhuizen. Tot mijn verrassing zag ik dat men daar ook opslagruimtes verhuurd. Uiteindelijk heb ik voor de veiligheid toch maar besloten om een opslagruimte in Breda te kiezen, omdat mijn ouders in Breda woonachtig zijn. Ik heb veel spullen bij de verplaatsing naar de opslagruimte in Breda weggegooid, omdat deze niet meer werden gebruikt. Wat overbleef was uiteindelijk nog steeds te veel voor een opslagruimte M, en dus heb ik een opslagruimte L gekozen. De prijs viel me mee, en uiteindelijk vind ik het bewaren van herinneringen waardevoller dan de huur die ik betaal.

Wilt u meer weten?

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een opslagruimte in Breda, gaat u dan:

  • Eens naar de website easybox.nl
  • Eens kijken naar de mogelijkheden die easybox.nl heeft voor uw wensen
  • Snel een offerte opvragen op deze website

Ik hoop dat easybox.nl ook voor u kan ontzorgen wat betreft uw overtollige inboedel.

Lees meer…