Wilt u een professional de muren laten verven?

Het is alweer een tijd geleden dat wij ons huis kochten. Het huis was nog maar een paar jaar oud dus eigenlijk waren de muren en vloeren toen we er voor het eerst in ging wonen nog van onwijs goede kwaliteit. De vorige eigenaren hadden alle muren laten verven. Alles was ook wit en dat vind ik zelf een hele fijne uitgangspositie omdat je vanaf een witte basis als muur de inrichting van de kamer in elke mogelijke kleur zou kunnen doen. Dat is ook wat we hebben gedaan een tijd geleden. Toch moet ik zeggen dat het na een paar jaar wel tijd is geworden voor een beetje meer kleur in huis en ook wel voor een opknapbeurt voor het huis. De muren begonnen een beetje te verkleuren, niet onwijs vervelend maar we hadden we zin om er een mooie nieuwe look in te gooien. Nu heb ik zelf twee linkerhanden en werken we allebei full time waardoor we eigenlijk onze vrije tijd willen gebruiken om samen leuke dingen te doen. Ook ben ik van mening dat vakmensen dit soort klussen beter doen. We besloten de muren te laten verven en hiervoor een fijn bedrijf te zoeken die ons kon helpen en die wij ook konden vertrouwen om de muren te laten verven zonder dat onze meubels vuil werden. Bij mijn ouders hebben ze ook wel eens de muren laten verven maar dat is niet heel mooi geworden. Ik heb een lokale schilder gevraagd of wij door hem de muren konden laten verven maar hij had het onwijs druk en was erg prijzig. Online vond ik al snel een site die me meer aansprak en die duidelijk aangaf muren te laten verven door vakmensen. Tevens konden we hier onze muren laten verven tegen een prijs die beter was dan de schilder uit de buurt! Het was makkelijk om een afspraak te maken en een offerte aan te vragen via de website van www.wandenplafondspuiten.nl . Volgens hen was het geen probleem om deze muur te laten verven. Het was zelfs een gemakkelijk in te plannen klus die wel tussendoor kon. Ook was er onwijs veel keuze in kleuren die ze aanbieden voor het laten verven van de muur. Kijk daarom zelf ook een keer op wandenplafondspuiten.nl.

De muur laten verven was dé oplossing voor ons

Omdat we normaal gesproken al druk genoeg zijn was het laten verven van de muur dé oplossing voor ons. We konden snel een afspraak maken en we hebben de muur laten verven door echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij hoefden enkel een kleur te kiezen en de rest werd voor ons gedaan. Dat is toch heerlijk! Ik heb met een wijntje in de tuin kunnen lezen terwijl we onze muur lieten verven.

Ook wat voor jou?

Voor ons was dit een geweldige oplossing. De muur werd netjes geverfd en we wisten zeker dat het resultaat mooi zou worden. Kortom:

  • we konden snel terecht voor een afspraak
  • Er was een ruim assortiment aan kleuren
  • We wisten precies wat het ging kosten voor de klus was begonnen

Ben jij ook toe aan een nieuw kleurtje op de muur, neem hier dan vooral een kijkje!

Lees meer…