Wil jij je BV opheffen? Lees gauw hoe

BV opheffen

Als ondernemer ben je inmiddels wel gewend geraakt aan het oneindige papierwerk. Alles moet vastgelegd worden. Alles kost geld. Vaak is het zelfs beide. Helaas geldt dat ook als jij jouw BV opheffen wilt. Gelukkig wordt het in de digitale eeuw steeds eenvoudiger om bepaalde processen te automatiseren. In dit blogartikel wordt uitgelegd hoe dat in zijn werking gaat.

BV opheffen

Onderneming opheffen met Firm24

Firm24 kan daarom ook de opheffing van jouw onderneming soepel laten verlopen. Voor slechts € 249 kan jij jouw BV opheffen en binnen een halve dag alle nodige juridische documenten op maat gemaakt ontvangen. Deze documenten zijn opgesteld door een team van experts. Al meer dan 1000+ ex-BV’s zijn succesvol opgeheven waaruit 562 succesverhalen naar voren zijn gekomen.

Het proces

Een BV opheffen is een heel proces. Dit proces wordt echter zo veel mogelijk uit handen genomen door Firm24. Om te beginnen is de oprichtingsakte van de BV nodig samen met een geldig identiteitsbewijs van de bestuurder van de BV. Daarna kun je het online stappenplan volgen voor het aanmaken van de benodigde documenten. Deze documenten hoeven dan alleen nog maar geprint, getekend met pen en opgestuurd te worden naar Firm24. Vanaf dat moment wordt het gehele proces overgenomen. Gedurende het het aanleverproces kun je constant om advies vragen per chat of per telefoon.

Als de BV succesvol is opgeheven krijg je direct een bevestiging van uitschrijving bij zowel de KvK als bij de Belastingdienst. Als de BV eenmaal opgeheven is houdt Firm24 de status van uitgaande en inkomende vorderingen bij.

Het vijfstappenplan

Jouw BV opheffen gebeurt in vijf zeer eenvoudige stappen. Ten eerste start je de online aanvraag en bevestig je deze. Hierbij moeten de gegevens van de BV ingevuld worden, aangegeven worden wie de ‘bewaarder van de boeken en bescheiden’ wordt en als laatste moeten er wat korte vragen beantwoordt worden over de BV.

Upload vervolgens de oprichtingsakte van de BV samen met een kopie van jouw paspoort. In de derde stap print je de benodigde documenten uit die je ontvangt van Firm24.

Als vierde en laatste onderdeel stuur je de geprinte documenten met pen ondertekend op naar Firm24 en zij zullen stap vijf voor jou verzorgen; het opheffen van de BV!