Website check helemaal gratis!

Website check en dan ook nog eens helemaal gratis? Daar wilde ik meer van weten dus ik ben het advies dat ik kreeg gaan opvolgen door eens op de website te kijken van, www.impromarketing.nl. Direct kon ik al zien dat dit online marketingbureau een gecertificeerd partner is van Google. Dit gaf mij direct al het vertrouwen in de kennis die zij in huis hebben. Hierna kon ik lezen wat de website check precies inhoudt  en ik besloot om een aanvraag te doen via het contactformulier. 

Website check

De website check gaf een duidelijke uitkomst

De website check heeft mij meer duidelijkheid gegeven over de staat van mijn webpagina. Deze ziet er dan wel erg mooi uit, maar voldoet niet aan de juiste content, is niet echt gebruiksvriendelijk (te traag) en zo waren er nog een aantal dingen. Daarom heb ik besloten om dit bedrijf een concept voor mij op te laten stellen. De medewerker van dit bedrijf heeft mij precies uitgelegd wat er moet gebeuren en waarom.  

Mijn doel is namelijk om beter gevonden te worden in de zoekmachine. Als ik ben gevonden wil ik natuurlijk niet dat de bezoeker de aandacht op mijn webpagina verliest. Gelukkig is dit waarin dit bedrijf is gespecialiseerd en dit kan ik inmiddels bevestigen. Mijn website is volledig geoptimaliseerd en ziet er nu zelfs stukke beter uit dan voorheen. De website laad erg snel en ik ontvang complimenten van klanten over mijn pagina.

Meer bezoekers

Nu ik meer bezoekers heb op mijn pagina, merk ik dit aan mijn omzet. Zelf wist ik niet dat het onder handen laten nemen van mijn website door een marketing bureau, zoveel met zich mee zou brengen. Daarom kan ik het elke ondernemer aanraden om ook eens na te gaan hoe geoptimaliseerd de webpagina eigenlijk is. Want dit is van groot belang voor de hele onderneming!

Website