Waarom het merk pen wel een groot verschil uitmaakt

Een pen is nuchter gezien gewoon een praktisch hulpmiddel waar ermee geschreven moet worden. Er komt echter een andere zijde bij kijken wanneer de uitstraling ook van belang wordt. Een simpele pen zal dan zeker niet voldoen aan de eisen en moet er uitgekeken worden naar pennen die zich op een ander niveau bevinden. Door een Parker pen tevoorschijn te halen is het meteen duidelijk: het gaat hier om een persoon die belang hecht aan kwaliteit en klasse.

Een rijke historie om uit te putten

Het is niet voor niets dat bekende merken pennen als Parker en cross worden geassocieerd met klasse. Opgericht in 1888 heeft Parker vele moeilijke tijden moeten doorstaan. De meeste ontwerpen ogen klassiek en valt het pijlclipje meteen op. En of het nu gaat om een vulpen, balpen of gewoon Parker vulpotlood, de luxe pen uitstraling blijft er altijd. Bij cross pennen is het niet anders en werd de eerste pen al in 1846 door hun ontworpen. Het mechanisme van de pennen is uniek te noemen en zit er een levenslange garantie op. Dat zegt sowieso al veel over het belang dat cross aan de kwaliteit van hun pennen hecht.

Geef er een persoonlijk tintje aan

Wie zo een luxe pen een stap hoger wil tillen, kan ervoor kiezen om het te laten graveren. Een naam, logo of gewoon een korte tekst horen allemaal tot de mogelijkheden. Het laat zo een pen een boodschap uitstralen die het apart zet van de rest. Als geschenk is het daarom ook ideaal en staan de merken Parker en cross er bekend om dat ze tot zelfs generaties lang mee kunnen gaan. Het merk pen maakt dus wèl een verschil uit en gaat het om een duurzame aankoop waar het nodige prestige aan verbonden is. Met de nodige accessoires zoals een passende pennenhoes wordt het geheel compleet gemaakt.