Een theaterdoek voor de beurs laten maken

theaterdoek

Een theaterdoek kan je voor veel doeleinden gebruiken. Omdat wij eerdaags voor ons bedrijf op een beurs gaan staan en een beetje willen opvallen tussen de drukte, laten wij zo een doek maken. Hierdoor kunnen wij onze stand beter aankleden, wat niet alleen netter is, maar ook wat knusser aan doet. Om zomaar even een stuk stof te kopen, doe je niet even op de markt. Ons bedrijf moet uitblinken en daarom is alleen maar het mooiste materiaal geschikt om onze stand aan te kleden. Rijnmond Textiles was hét adres die ons goed kon helpen en met hun zijn wij dan ook in zee gegaan. theaterdoek

Een brandvertragend theaterdoek, gemaakt van fluweel

Nadat wij met Rijnmond Textiles contact hadden opgenomen en onze wensen aan hun kenbaar hadden gemaakt, zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Niet veel later kregen wij het bericht dat wij het theaterdoek al konden ophalen. Voordeel is, dat dit bedrijf een eigen galerie heeft en dus alles in huis heeft om de stoffen te confectioneren naar de gewenste maat.

De stand op de beurs zag er betoverend uit. Het doek was perfect op maat gemaakt en dat maakte onze beursstand alleen maar interessanter. Wij zijn zeer tevreden over het fraaie maatwerk.