SEO Eindhoven voor ieder bedrijf

vdo-logo-kleur

Als beginnend bedrijf is het lastig om klandizie te krijgen. Dit komt omdat je nog geen naam voor jezelf hebt gemaakt, dus weinig mensen je nog kennen. Dit heeft als resultaat dat je veel werk moet verrichten om klanten te krijgen en een plekje in de wereld te veroveren. SEO eindhoven kan je helpen om klandizie te verkrijgen door gevonden te worden op Google. SEO staat voor Search Engine Optimization. Van Dongen Online is een klein bedrijf opgericht door 2 broers die de kennis en passie over het internet delen met elkaar. Ze hebben al vele mensen mogen helpen om zichzelf kenbaar te maken.

Search engine optimization

Hoe werkt SEO Eindhoven

SEO zelf is niet een heel moeilijk begrip. Om het te perfectioneren ben je wel iets langer bezig. SEO is niks anders dan relevantie creëren op een zoekwoord waardoor je hoog in de lijst komt te staan en mensen die erop zoeken meteen jouw bedrijf zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je een tandartsenpraktijk hebt. Dan neem je bijvoorbeeld als zoekwoord tandarts met de plaatsnaam van waar je zit of in de buurt zit, dus tandarts Helmond. Veel mensen zoeken hierop en dat zijn dus allemaal potentiële klanten.

Blog

Op de website hebben ze een blog staan met allerlei informatie over verschillende zaken als wat is het verschil tussen HTTP en HTTPS en hoe je betere teksten voor op je website kan schrijven en hoe je hiermee meer klanten kan werven. Je kan hier veel leren over hoe je jouw website kan optimaliseren zonder iemands hulp.