Schragen van VDSteenXXL, ideaal voor de klusser of doe-het-zelver

Schragen

Omdat ik thuis nogal veel klus, heb ik laatst een paar schragen gekocht. Ideaal, want met twee schragen maak je supersnel een werkbank of een steiger. In het begin had ik wel mijn bedenkingen. Het leek me best wel een beetje eng om zelf een steiger te bouwen en daar op te gaan staan. Als zo’n ding ineens inklapt dat lig je wel op de grond. Bovendien leek het me onhandig. Van die grote logge en zware dingen, en waar laat je ze? Ik besloot daarom eerst maar eens een bezoek te brengen aan VDSteenXXL. Ik had online al het een en ander gezien maar wilde ze toch eerst in het echt bekijken en uitproberen.

Schragen van het merk Solide

Schragen In de winkel in Valkenswaard werd ik erg fijn geholpen door een deskundige medewerker. Ik kreeg meer informatie over de verschillende soorten, zo is er naast de bekende schraag ook een harmonicaschraag die je uit kunt trekken. Ze lieten me verschillende schragen zien en uitproberen. Ze verkopen het merk Solide en die naam is goed gekozen. De schragen zijn namelijk duurzaam en degelijk maar wel gemaakt van lichte materialen zoals aluminium waardoor je ze makkelijk kunt optillen, in kan klappen en kan verplaatsen. Ook het opbergen gaat daardoor een stuk makkelijker. Daarnaast zijn ze ook veilig. Door de spreidbeveiliging kan de schraag nooit zomaar inklappen of omvallen. Ik heb het uitgeprobeerd en ze zijn echt heel erg stevig.

Online bestellen

SchragenIk heb de schragen inmiddels al een aantal keer gebruikt en ik ben er nog steeds erg tevreden over. Via de webshop op jesteigertje.nl heb ik er nog een paar bijbesteld. Ook dat ging heel eenvoudig en snel. Ik kan VDSteenXXL dan ook aan iedereen aanraden. Goede producten tegen een scherpe prijs. En niet alleen schragen maar ook ladders en steigers.