Online marketingbureau in het mooie Groningen

Website optimaliseren

In het noorden van Nederland vind je dit jonge ambitieus internet bureau VrijdagOnline. Dit bedrijf blinkt enorm uit in marketing, bouwen van websites en succesvolle webshops. Op hun site staan voorbeelden van verschillende projecten die ze in de loop van de tijd succesvol hebben afgerond. Dit resulteerde in ruim 1700 afgeronde projecten.

Als extra diensten bieden ze ook nog aan om te helpen met het schrijven van teksten, nieuwsbrieven en het maken van een huisstijlontwerpen. Dit ambitieus bedrijf zorgt voor online succes sinds 2010 en ze zijn goed voor een 8.4 als rapportcijfer verkregen door klanten.

SEO uitvoeren

Goede samenwerking.

Met VrijdagOnline heb ik een goede samenwerking gehad die goed aansluit op mijn persoonlijke wensen. De communicatie tussen mij en het bedrijf verliep ook prima, mijn vragen en wensen werden snel beantwoord. Dit bedrijf heeft een professionele aanpak en bouwen snel een mooie overzichtelijke website, waarbij ik goede ondersteuning kreeg voor de verdere onderhoud van de site.

SEO voor website

Dit online marketingbureau kan ik zeker aanbevelen indien je op zoek bent naar een bedrijf als deze. Ik kreeg een goede service van VrijdagOnline waar ik tot op de dag van vandaag nog zeer over te spreken ben.