Onafhankelijk hypotheekadvies erg fijn

financiele-meesters-logo

Onafhankelijk hypotheekadvies krijg je bij Financiële meesters. Ze werken daar samen met alle geldverstrekkers die zaken doen met het intermediair, dit zijn in Nederland niet alleen banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden enorme hoeveelheid financiële producten aan. Het zijn er zoveel dat veel consumenten niet meer weten waar te zoeken. Daarom helpen ze jou verder, je krijgt je overzicht weer terug, ze hebben de vrijheid om met iedere bank en verzekeraar zaken te doen en hebben geen aandelenbelang bij de partijen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste hypotheek vindt voor jouw situatie. Ze zijn specialist in financieel hypotheekadvies voor particulieren. Ze maken de moeilijke zaken voor jou makkelijker. Ze helpen iedereen met een eerlijk advies, of je nou een huis wilt kopen, wilt verhuizen of wilt kijken naar een andere hypotheek, je zal altijd een passend advies krijgen.

De werkwijze van Financiële meesters

Voor een goed klantgericht advies brengen ze eerst je wensen en behoeften goed in kaart. Wanneer ze jouw wensenpakket hebben, selecteren ze banken en verzekeraars die hier het beste bij passen. Zodra ze dit totale aanbod hebben, brengen ze de prijs, voorwaarden en service overzichtelijk voor jou in kaart. Zo zie je in een oogopslag welke het beste bij jou past. Je betaalt voor onafhankelijk hypotheekadvies geen provisie, maar een vast tarief per product. Met deze werkwijze sta je achteraf niet voor verrassingen.

De hypotheek zelf

Een hypotheek sluit je af voor een lening, als je iets niet kan betalen. Dit doe je wel vaak voor een onroerend goed. Bij een hypotheek noemen ze de partij die de lening aangaat, (een persoon of bedrijf) de hypotheekgever en de partij die de lening versterkt de hypotheeknemer. Een hypotheek bestaat uit 3 onderdelen: de lening, aflossing en verzekering. De hypotheekregels worden per jaar aangepast door de rijksoverheid.