Koffie Aroma Club garandeert de lekkerste koffie

Wil je jouw werknemers super goede koffie aan kunnen bieden? Dan is het erg belangrijk dat je een goede machine koopt en dat de koffie wordt gezet van verse koffiebonen. Dit wordt allemaal aangeboden bij koffie Aroma Club . Het zijn echte kenners op het gebied van koffie.

Hoe belangrijk is koffie?

Bijna elke Nederlander heeft dezelfde mening als het aankomt op koffie voor op het werk: dat een werkdag er niet hetzelfde uitziet zonder koffie. De gemiddelde Nederlander drinkt van 2 tot 5 bakjes koffie per dag. Het is daarom super belangrijk dat de koffie natuurlijk van goede smaak is. Het is ook erg belangrijk dat de machine afgesteld is op de bonen die je gebruikt en zelfs afgesteld is op de kopjes waarin de koffie wordt gezet. Bij koffie Aroma Club heb je de mogelijkheid om een machine te kopen en te lease. De machines die ze aanbieden kunnen beschikken over 1 of 2 koffiemolens. Als een machine beschikt over 2 molens is het mogelijk om koffie te zetten van 2 verschillende soorten bonen. Het is ook mogelijk om koffie te zetten met verse melk of met melkpoeder. Wanneer je koffie zet met verse melk heb je erg veel onderhoud aan de machine om de machine goed schoon te houden. Aroma Club biedt de absolute topmerken aan als het aankomt op koffiemachines.

Er zijn verschillende machines voor kleine en grote kantoren. Als je een klein kantoor hebt van 5 tot 20 medewerkers hoef je niet zo’n  grote machine te hebben dan een middel of een groot kantoor. Bij Aroma Club heb je ook de mogelijkheid om een all-in pakket af te sluiten waarbij de machine 1 a 2 keer per jaar grondig wordt schoongemaakt en het waterfilter vervangen wordt om kalkaanslag te voorkomen.