Jaagers werkt samen met Webcare Company en Tribal onder de naam RIFF

Jaagers

Nadat Jaagers in 2011 was begonnen als een klein e-commercebedrijf in Nijmegen,Jaagers zijn zij inmiddels flink gegroeid. Sinds vorig jaar zijn zij samen gaan werken met Webcare Company en Tribal en gaan nu onder de naam RIFF verder. Samen bieden zij de klanten de gecombineerde expertise op het gebied van digitale marketing, technologie en customer engagement.

Omdat ik een eigen bedrijf aan het opstarten ben, ben ik vaak bezig om nieuwe klanten te werven. Tegenwoordig is dit best wel een lastige klus, om klanten te werven. Vooral omdat veel digitaal gaat en flyers geen enkel nut meer hebben. Doordat ik in eerste instantie flyers had laten drukken en deze rond had gebracht, was het respons 0,0. Dat viel mij erg tegen, omdat het mij best wel veel geld had gekost.

De inzet van Jaagers, nu RIFF, heeft veel vruchten afgeworpen

JaagersNadat ik mij was gaan verdiepen hoe ik heet beste nieuwe klanten kon aantrekken ben ik bij Jaagers uitgekomen. Toen ik op hun website ging kijken las ik dat zij net samen zijn gaan werken. Onder de naam RIFF zorgen zij ervoor dat de online verkopen van bedrijven naar een hoogtepunt gedragen worden.

Omdat ik in de gaten had, dat flyeren vandaag de dag geen enkel nut had, heb ik dit bedrijf in de arm genomen. In eerste instantie had ik het contactformulier op de website ingevuld. Achteraf werd ik voor de koffie uitgenodigd, omdat face too face iets makkelijker praat. Tijdens dit gesprek had ik mijn wensen kenbaar gemaakt, hoe mijn webshop er ongeveer uit moest komen te zien. Maar ik had alle vertrouwen in dit bedrijf. Want als je op hun website gaat kijken zie je al veel grote namen voorbij komen. Voor deze bekende merken hebben zij ook veel voor kunnen betekenen. Vol vertrouwen laat ik mijn webshop door RIFF bouwen.