ICT banen via IT programmeur

Met de aantrekkende arbeidsmarkt en economie zijn er ook weer veel ICT banen, gelukkig. Dus ICT´ers kunnen weer kiezen. Aan de andere kant hebben ondernemers en organisaties vaak moeite om de juiste ICT´ ers te vinden. Detacheerders worden vaak ingeschakeld om dit probleem op te lossen. Om vraag en aanbod van ICT´ ers te koppelen. Een relatief jonge ICT detacheerder opgericht in 2016 is IT Programmeur, actief vanuit Nijmegen en Amsterdam.

Heel Nederland

Dit bureau bedient de hele Nederlandse markt vanuit deze twee Nederlandse vestigingen en vooral ook via de website itprogrammeur.com. Het is een recruitmentbureau vooral voor ICT programmeurs of IT developers, meer en minder ervaren en met verschillende specialismen. Daarnaast detacheert het ook ICT recruiters. Want met de gestegen vraag naar ICT professionals neemt ook de vraag naar goede ICT recruiters toe.

ICT expertise

Wat IT Programmeur een bijzonder bureau maakt is de ICT expertise van de eigen recruiters. Dat is heel erg praktisch en prettig voor zowel vragers als aanbieders.  Alleen met inzicht in het ICT probleem of project, de tijdsinvestering die nodig is en de ervaring kunnen goede matches tot stand komen. IT Programmeur heeft bovendien een persoonlijke benadering en kan ook daardoor beter maatwerk leveren.  Verder zijn de recruiters bij IT Programmeur creatief in het zoeken, aantrekken en vinden van de juiste mensen en organisaties.

Recruiter worden bij IT Programmeur

Om persoonlijk, creatief en effectief te blijven is het voor IT Programmeur essentieel om steeds goede, nieuwe ICT recruiters aan te trekken. Dus nieuw talent met ICT kennis is welkom. Kandidaten die zich herkennen in de aanpak en stijl van IT Programmeur worden gevraagd om eens contact op te nemen. Dat kan via een digitaal formulier op de website.

Werk zoeken en vinden

Verder kunnen ICT programmeurs de website bezoeken om zich te oriënteren, vacatures te zoeken en zich in te schrijven na de aanmaak van een eigen account. Je kan zoeken of keywords of  Er kan sleutelwoorden, categorie of plaats of regio. Ook kan er binnen alle categorieën worden gezocht.  Voor meer informatie zie www.itprogrammeur.com.