Hoe zorg je ervoor dat jouw website makkelijk vindbaar is?

Je website vindbaar maken is van groot belang wanneer je een bedrijf hebt. Je wilt natuurlijk het liefst dat er zo veel mogelijk mensen op je website af komen. Via je website kan je reclame maken voor je bedrijf, uitleg geven over je producten en je bedrijf, maar ook producten verkopen. Er bestaan bepaalde criteria voor websites waardoor de website hoger in de Google ranking terecht komt. Door een goede website te hebben, heb je dus misschien meer kans om populair te worden. WordPress website laten maken kan je helpen bij het maken van een goede website.

Het belang van een snelwerkende website

Een van de criteria voor het hebben van een goede website is dat je website snel genoeg is. Wanneer de tabbladen op je website snel laden zorgt dit voor een hogere gebruiksvriendelijkheid. Vandaar dat Google kijkt naar de snelheid om de website te ranken. Een wordpress bureau kan je helpen door ervoor te zorgen dat jouw website voldoet aan deze criteria waardoor jouw website hoger in de ranking van Google komt te staan. Er bestaan hiervoor bepaalde sub eisen over de snelheid. Zoals de eis dat je website bij het aanklikken van de link van de website binnen 2,5 seconde volledig moet zijn geladen en klaar moet zijn voor het gebruik van de gebruiker.

Andere criteria voor een goede website

Naast de snelheid van de website is het ook belangrijk dat er geen fouten in je website staan. Er bestaan speciale programma’s die je website kunnen checken op fouten. Daarnaast is het van belang dat de structuur en opbouw van de website op verschillende apparaten dezelfde structuur en opbouw behoud. Het mag niet zo zijn dat de opbouw op je telefoon anders is dan op je laptop.