Hier kun je jouw (design) koolstofweefsel kopen

Of je nu eenvoudige of design koolstofweefsel wilt kopen, dan ben je bij compositesplaza.com op het goede adres. Dit is een webwinkel waarbij je diverse soorten koolstofweefsel kunt kopen. Het aanbod dat je hier vindt kun je gebruiken bij het produceren van diverse producten. Hierbij kun je denken aan model bouw, scheepsbouw, auto onderdelen, sport materialen, orthopedische delen, industriële bouw, sieraden en motorsport onderdelen. Zo zie je dat je met dit weefsel veel kanten op kunt. 

Eenvoudig koolstofweefsel kopen
Op de website van Compositesplaza kun je heel makkelijk koolstofweefsel kopen. Het enige waar je naar hoeft te kijken is het soort weefsel, gewicht en oppervlakte. Compositesplaza biedt koolstofweefsel aan van Toray carbon fiber en Aksaca industriële koolstoof vezel. Waarbij je kunt kiezen uit een vierkant of keper geweven patroon. Het gewicht van deze weefsels varieert van 60g/m2 tot 600g/m2 en qua breedte hebben ze als aanbod 100, 120, 128 en 154 cm. Dit zijn de vrij standaard materialen maar ze hebben ook design stoffen. Hierbij kun je kiezen uit patronen met diamanten, een visgraat en diagonale lijnen.
Op de internetsite kun je eenvoudig een bestelling plaatsen, wanneer je weet wat je wilt hebben. Zodra je op het product klikt zie je hoe het geproduceerd wordt en waarvoor het weefsel geschikt is. Daarbij krijg je de mogelijkheid om de grootte van het weefsel aan te geven. Hierbij zie je direct de prijs inclusief en exclusief BTW. Je hoeft vervolgens alleen je product toe te voegen aan je ‘winkelwagen’, je gegevens in te vullen en te betalen.