Met het hele team naar de workshop schilderen

workshop schilderen

Gezellig met ons team een workshop schilderen gaan meemaken. Elk jaar is het gebruikelijk dat wij met  ons hele team een gezellige activiteit gaan organiseren, hiervoor heeft onze baas een bepaald budget voor uitgetrokken en hiermee mogen wij ons uitje bekostigen. Elke keer moet iemand anders iets verzinnen, wat wij op de bewuste dag gaan doen. Deze keer was ik de aangewezen persoon en mocht ik bepalen wat wij gingen doen. Omdat ik een passie heb voor kunst, leek het mij leuk om met iedereen eens een creatief uitje te gaan ondernemen.  workshop schilderen

Leuke workshop schilderen, bij Atelier Vincent van Oss

Nadat ik te horen had gekregen, dat ik deze keer het uitje mocht uitzoeken, ben ik meteen aan de slag gegaan. Via het internet heb ik naar de mogelijkheden gekeken, maar niets was interessant genoeg. Tot ik uiteindelijk op de website van dit atelier terecht kwam. Meteen las ik de mogelijkheden om hier een workshop schilderen te volgen. Dit zal een zeer leuk teamuitje worden en heb hier dan ook meteen een datum vast gelegd.

Voor een bedrag van €32,00 per persoon kan je hier al aan deelnemen. Deze duurt ongeveer 2,30 uur en is vanaf 12 personen zelfs met korting mogelijk. Voor meer informatie kan je het beste op de website kijken.