Heeft u een dagvaarding ontvangen?

Er is mij weer iets heel raars overkomen en ik weet niet zo goed wat ik er mee moet doen. Het is namelijk als volgt gegaan. Ik ging met wat vrienden van mij gezellig een avond stappen. We zouden om 8 uur de trein pakken naar de stad, maar zoals altijd was ik weer wat laat en moest ik haasten. Ik had nog geen druppel alcohol op, maar ik moest wel een kratje bier meenemen op de fiets. Ik kwam op een punt waar je iets naar beneden gaat en dus snelheid krijgt. Ik fietste netjes op mijn helft, maar ineens botst er iemand tegen mij aan. Zij had enorm veel last en is meegenomen met de ambulance. We hadden nummers uitgewisseld en zij zei dat het prima was zo. Ineens had ik vandaag een dagvaarding op de post wegens mishandeling. Ik weet niet wat ik meemaak en ik wil iets tegen deze dagvaarding doen. Ik ben gekomen op eersterechtshulp.nl en zij hebben mij enorm goed geïnformeerd en geadviseerd omtrent de dagvaarding. Ik heb er enorm veel aan gehad en ik weet nu dat ik gewoon moet schrijven wat er is gebeurd. Het heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. Ik raad het iedereen aan om bij een dagvaarding naar deze site te gaan.

Ik ben geholpen met mijn dagvaarding

Ik ben via deze site geholpen met mijn dagvaarding en daar ben ik heel erg blij mee. Het was allemaal enorm veel stress, maar dankzij deze site viel het gelukkig mee.

Wilt u ook goed geholpen worden?

Mocht u ook goede hulp willen ontvangen, dan kunt u:

  • Even naar eersterechtshulp.nl surfen
  • Kijken of dit ook voor u gaat helpen
  • Kijken of u ook hulp nodig heeft bij uw dagvaarding

Bij een dagvaarding moet u zeker naar deze site gaan, want dan gaan ze er samen tegenaan!