Goede gesprekspartners door effectieve communicatie

effectieve communicatie

Elk bedrijf weet dat effectieve communicatie, van zeer groot belang kan zijn.  Ook ons bedrijf is daar inmiddels wel achter gekomen. Omdat wij nog maar in de kinderschoenen staan en op zoek waren naar andere bedrijven waarmee wij konden samenwerken, hebben wij de hulp van Leon van den Berg ingeschakeld. Hij is een expert op het gebied van communiceren en heeft hier al heel wat jaren ervaring mee. Nadat wij eerst een gesprek met hem hadden gehad, is hij voor ons aan de slag gegaan en heeft meerdere bedrijven benaderd met ons verkoop praatje.  effectieve communicatie

Door de effectieve communicatie, veel nieuwe partners gekregen

Nadat wij de hulp van Leon van den Berg hadden ingeschakeld, is hij voor ons aan het werk gegaan. In eerste instantie wilde hij alles over ons bedrijf weten en heeft naar aanleiding hiervan een verhaal gemaakt. Dit verhaal kan hij op een zeer interessante manier aan eventueel nieuwe partners vertellen.

Deze manier van effectieve communicatie heeft ons zeer veel opgeleverd, want meerdere mensen hebben interesse in ons bedrijf gekregen. 

Leon van den Berg is van vele markten thuis e daarom kan ik je aanraden om eens op zijn website te gaan kijken.  Want ook fotografie behoort tot zijn lijstje.