Euro manchetten & Compensatoren hebben een passende oplossing

Euro manchetten & Compensatoren

Het bedrijf Euro manchetten & Compensatoren zijn al meer dan dertigEuro manchetten & Compensatoren jaar actief op de markt. Zij maken flexible verbindingen en houden zich bezig met luchttechniek. In verschillende branches kom je dit bedrijf wel tegen. Zij zijn van vele markten thuis. Ook voor ons bedrijf hebben hun vele kunnen betekenen. Zowel op de werkvloer als op kantoor hebben zij ervoor gezorgd dat de klimaatbeheersing een stuk beter is. De laatste tijd was het op de werkvloer bijna niet vol te houden. Dit kwam door de stoffige lucht en de warmte. Op de kantoren was het juist koud en bijna niet mogelijk om normaal te functioneren. Gevolg was dat er veel mensen ziek werden. Hier moest snel iets aan gedaan worden.

Dankzij de Euro manchetten & Compensatoren hebben wij weer een werkzaam klimaat

Euro manchetten & CompensatorenHet heeft even geduurd voordat onze directie erachter kwam waarom het ziekteverzuim zo hoog lag. Vaak hadden de medewerkers de griep, of voelden zich niet lekker binnen het bedrijf. Toen er een expert bij ons langs was geweest en constateerde dat het klimaat binnen het bedrijf alles behalve goed was, is er actie ondernomen. Het bedrijf Euro manchetten & Compensatoren heeft hier veel in kunnen betekenen. Deze heeft ervoor kunnen zorgen dat de lucht op de werkvloer gezuiverd wordt en de vervuilde lucht het bedrijf kan verlaten. Door middel van een afvoer en een afzuiging is dit allemaal mogelijk gemaakt.

Het ziekteverzuim binnen ons bedrijf is bijna nihil en daar is iedereen bijzonder blij mee. Nooit gedacht dat er  een bedrijf bestaat die op een, eigenlijk, simpele manier de gezondheid binnen ons bedrijf kon veranderen. Ben jij ook nieuwsgierig of dit bedrijf iets voor jou kan betekenen, kijk dan maar eens op hun website. Want veiligheid staat zeker boven aan de lijst van elk bedrijf. Daar kan dit bedrijf je zeker mee helpen.