Een zeer goed outplacementbureau bij mij in de buurt gevonden

logo_rondomwerk

Een goede kennis is al sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. In de loop van de jaren is het bedrijf erg uitgebreid en veranderd. Een van zijn werknemers kon niet meer goed meekomen en het leek hem het beste idee om samen op het internet op zoek te gaan naar een outplacementbureau bij ons in de buurt die een oplossing voor het probleem zou kunnen bedien. 

Na een tijdje te hebben gezocht terecht gekomen op de website van Rondom Werk 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een goed outplacementbureau bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven die deze dienst aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons de website van Rondom Werk ons het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid. Ook beschikt het bedrijf over een plaatsingspercentage van 73%. Dit sprak ons beide erg aan waardoor hij besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Vitaalteam

Een zeer goed en informatief gesprek met Rondom Werk

Tijdens het kennismakingsgesprek werden alle diensten die het bedrijf aan te bieden heeft aan hem uitgelegd. Na het gesprek heeft mijn werknemer een aantal gesprekken gehad en het bedrijf had al erg snel een nieuwe baan voor mijn werknemer gevonden. Hij heeft het hier erg naar zijn zin en wij daarom daarom ook erg tevreden over Rondom Werk.