Een stresserende job met zijn gevolgen

Omgaan met stress

Mijn job is zeer fijn, maar helaas ook zeer stresserend. Dit merk ik niet enkel op het moment zelf, maar ook later. Ik heb heel wat last van stijve spieren, mijn nek zit enorm vast en ik merk dat ik niet goed meer kan doorslapen. Een van mijn collega’s herkende deze signalen meteen, aangezien ze dit ook had meegemaakt enkele jaren geleden. Ze gaf me aan dat ik beter iets zou doen om te leren omgaan met stress. Ik wist alleen niet waar ik hiermee moest starten. Ze raadde me deze website aan.

Omgaan met stress

Hoe was mijn ervaring met deze behandeling?

Omdat ik al heel wat positieve zaken had gehoord over deze behandeling en deze persoon, besloot ik toch al even een kijkje te nemen op de website. Hier vond ik al heel wat informatie terug over deze persoon en de behandeling, maar ik wist natuurlijk nog niet zeker of dit iets voor mij zou zijn. Ik had al eens contact opgenomen met de persoon om enkele vragen te stellen en zij was zeer vriendelijk. Hier was ik al zeer tevreden over. Ik kreeg ook zeer heldere uitleg op al mijn verdere vragen. Toch wilde ik graag weten of dit effectief iets voor mij was. Ik werd aangeraden om meerdere behandelingen te nemen, aangezien dit op lange termijn beter zou zijn voor mij, maar aangezien ik heel hard twijfelde, besloot ik om te starten met een behandeling. Ik kan nu wel zeggen dat ik er zeer tevreden van was. Ik kwam zeer ontspannen terug buiten. Daarom besloot ik dan ook om nog enkele van deze behandelingen aan te schaffen. Kortom, ik ben zeer tevreden dat ik in contact ben gekomen met deze vrouw. Ik raad het graag aan aan anderen wanneer je ook wilt leren omgaan met stress!