Een stap naar de online marketing Duitsland

do-logo-kleur

U wilt graag als Nederlands bedrijf een stap in de Duitse markt zetten? Dan kunt u het een bedrijf zoeken die zich focust op online marketing Duitsland. Zo is Van Dongen Online een van die bedrijven die u dus nodig heeft. Van Dongen Online Online is een van de betere bedrijven in Nederland die u goed kan helpen om een stap in de Duitse markt te maken. Dat komt omdat ze dit al lang doen en daardoor veel ervaring hebben opgedaan met de Duitse markt. Zo doen ze dit ook makkelijk omdat ze samenwerken met ‘German Natives’, mensen die perfect Duits kunnen. Deze schakelen ze dan in zodat uw site het beste wordt vertaald en uw seo goed naar het Duits kan gaan.

Siem-Luuk

Mijn ervaring met Van Dongen Online

De diensten van Van Dongen Online hebben een goede indruk gemaakt op mij en daardoor heb ik een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Zo wou ik als Nederlandse webshop graag wat meer Duitse klanten, omdat de economie daar groot is kan ik er zelf nog wel wat aan verdienen. Daarom ben ik gaan zoeken naar bedrijven die mij het beste zou kunnen helpen met deze taak. Zo ben ik via recensies terecht gekomen op Van Dongen Online. Een bedrijf die veel informatie op de site heeft staan over hoe ze mij zouden kunnen helpen om de Duitse online markt in te komen. Zo heb ik contact gelegd met dit bedrijf en zo heb ik met een paar afspraken makkelijk met dit bedrijf kunnen bespreken wat en hoe alles ging gebeuren. Na een paar maanden zag je ook een groot verschil omdat ik meer Duitse klanten heb binnengehaald.