Een Opleidingsintermediair nodig?

Heb jij hulp nodig van een opleidingsintermediair? Zou jij graag betere kennis willen opdoen voor jouw baan? Wil jij je kennis ontwikkeling binnen de organisatie waar jij werkt vergroten? Willen jij en de organisatie waar jij werkt een kennisvergroting hebben voor al het personeel? Wil jij het maximale uit je bedrijf halen met werknemers die alle kennis hebben tijdens het werk die ze verrichten? Dan ben jij bij mycademy.com op het juiste adres.

Opleidingsintemediair

Wat is een opleidingsintermediair?

Een Opleidingsintermediair is een bedrijf dat andere bedrijven helpt bij het vergroten van de hun kennis. Bedrijven hebben graag dat hun personeel zo veel mogelijk kennis op doen bij de taken die ze verrichten binnen de organisatie. Bij het bedrijf mycademy wordt gebruik gemaakt van de Continuous learning 3C-model. Dit bestaat uit drie verschillende delen. Cultuur, Commitment en Capability.

  • Cultuur: Wat voor manier van werken gebruikt de organisatie zelf? En hoe vinden de werknemers van de organisatie de sfeer tijdens het werken. Zijn er nog knelpunten tijdens het werken? Hoe worden de werknemers aangestuurd? Hebben ze de juiste plek om in te werken? 
  • Commitment: Op welke punten moet gelet worden bij het opdoen van kennis? Welke vaardigheden moeten worden toegepast bij de organisatie? En welke vaardigheden zijn handig om te gebruiken bij de bepaalde organisatie?
  • Capability: En als laatst moet er worden gekeken naar hoe de mensen die werken binnen de organisatie de juiste middelen en tools krijgen om hun werk te verrichten. Mensen kunnen het beste werken als ze de juiste tools en middelen voor het werk hebben. 
Opleiders

Hoe gaat Opleidingsintermediair in zijn werking?

Bij dit onderwerp komen verschillende onderwerpen kijken als het gaat over de werking. Het gaat als volgt:

  • Er vindt bijna altijd eerst een gesprek plaats tussen de persoon en de organisatie. Hier wordt vaak besproken wat belangrijk is in de veranderingen en waarna er gewerkt wordt tijdens de kennisontwikkeling. Op basis van de Continuous learning 3C-model wordt er een compleet plan gemaakt met verschillende afspraken. 
  • Er wordt gekeken naar verschillende leervormen. Vormen die makkelijk zijn voor de werknemers om te ontwikkelen. Hieruit komt uit hoe er wordt geleerd. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een online pakket. Dit wordt ook wel E-learning genoemd. Tijdens de leervormen wordt er gebruik gemaakt van verschillende trainingen. Deze training kunnen vaker in een jaar gebruikt worden. 
  • Er wordt gebruik gemaakt van organisatie en managementstructuur. Dit houdt in dat alles goed in de gaten gehouden wordt. Zo is er controle tijdens de kennisontwikkeling. Alle afspraken kunnen worden nageleefd. Met de organisatie en managementstructuur kan er orde blijven tijdens dit proces. 
  • Nadat het hele plan is uitgewerkt begint de kennisontwikkeling. Tijdens het hele proces is er begeleiding van verschillende professionals die zullen helpen. Aan het einde wordt er gekeken over verbetering is tijdens het werken. Er wordt gekeken wat er goed gaat en wat misschien wat meer aandacht nodig heeft. 

Voor meer informatie kan je naar de website: mycademy.com gaan.