Een nieuw zit-sta bureau

kantoormeubelen

Tegenwoordig wordt het steeds populairder en hebben veel meer mensen het. Een zit-sta bureau. Een zit-sta bureau is een bureau die je hoog kunt uitschuiven waardoor je ervoor moet staan om erbij te komen of je houdt hem op normale hoogte waardoor je erachter kunt zitten met jouw stoel. Dit is super handig sinds je zo zelf kunt beslissen hoe je die dag aan het werk wil gaan. Een zit-sta bureau kan je op verschillende plekken krijgen, maar als je een bedrijf zoekt die zit-sta bureaus verkoopt van goede kwaliteit en een goed prijsje kun je terecht bij Pijlman kantoormeubelen. Je hebt hier keuze uit verschillende bureaus zodat jij een bureau kunt nemen die in jouw smaak valt.

Zitten er voordelen aan een zit-sta bureau?

Als je denkt aan het staan achter een bureau voor een aantal uur lang denk je vast, wat is er mis met zulke mensen. Het lijkt heel vermoeiend, maar dit is niet zo. Het staan achter een zit-sta bureau is makkelijker dan je denkt en er zitten ook nog eens veel meer andere voordelen aan! Door het gebruik maken van het staan achter een bureau voorkom je rugklachten. Jouw rug blijft dan recht staan en wordt ook niet overbelast. Dit is super fijn sinds veel mensen ernstige rugklachten krijgen van urenlang zitten achter een bureau. Wanneer je staand aan het werken bent krijg je veel meer energie om iets af te maken. Sinds je staat kan jouw lichaam niet in een ruststand gaan waardoor je heel erg suf wordt. 

Wanneer je de hele dag zit word je daar nogal suf van, daarom is het handiger om te gaan staan. Het staan zorgt ervoor dat je actief blijft en sneller jouw werk afkrijgt. Ook voorkom je ziektes zoals diabetes of hart- en vaat ziektes door het staand werken. Wanneer je zelf moe bent geworden door het staan kun je de tafel weer korter maken waardoor je weer lekker kunt zitten. Ook dit is een hele opluchting voor je. Je leest dat het staan achter een bureau gezonder is voor je dan wanneer je zit. Het is dus zeker iets om uit te proberen en als je het toch niet fijn vindt hoef jij je geen zorgen te maken sinds je altijd weer terug kunt gaan naar een normaal bureau.