Een las en constructiebedrijf in omgeving Arnhem

tough technics

Ben je op zoek naar maat en provincie werk in Aluminium, Staal of RVS? Dan ben je voor een las en constructiebedrijf waarbij de kwaliteit en de service voorop staat bij Tough Technics aan het juiste adres. 

Zeer ervaren experts 

Je bent voor een las en constructiebedrijf bij tough technics aan het juiste adres omdat de experts van tekening tot eindproduct en zelfs de nazorg kwaliteit zullen leveren. Bij dit bedrijf staat de kwaliteit en de service die zij aanbieden namelijk voorop. Bij tough technics begrijpen zij dat elke klantvraag uniek is en de passende oplossing voor het project daarom ook. Door de ondersteuning van Tim Gerritsen van Gerritsen las en metaaltechniek en een zeer omvangrijk netwerk ZZP’ers is alles mogelijk en bespreekbaar. Het bedrijf maakt tevens voor het maatwerk ook gebruik van flexlocaties om de kosten voor de klant laag te houden. Zo betaald het bedrijf geen huur voor een ruimte wanneer zij daar niet aan het werk zijn. Op de locatie zijn de experts tevens voorzien van de benodigde lasapparatuur en andere gereedschappen. Voor de vorderingen van het project zul je direct contact hebben met Roy Curée zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en te allen tijde op de hoogste zult zijn. 

tough technics

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de jaren waarin dit las en constructiebedrijf inmiddels werkzaam zijn hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen. Alle projecten die het bedrijf tot nu toe heeft gehad hebben zij met succes opgeleverd. De voorgaande klanten zijn daarom ook allemaal zeer tevreden voor de goede service en kwaliteit van het werk dat het bedrijf oplevert en dit is terug te vinden in deze positieve reviews die zij achterlaten.