Een degelijk netwerk opzetten met oplossingen van Cisco

Cisco

Wie aan het opzetten van een netwerk denkt, zal al snel bij de producten van Cisco uitkomen. Al jaren behoort Cisco tot de meest betrouwbare producenten van netwerkapparatuur voor particulieren en zakelijke klanten. Bij het opzetten van een groot netwerk wilt u verzekerd zijn van betrouwbare netwerkoplossingen, om de beveiliging van het netwerk niet in het geding te laten komen. Zeker na de invoering van de nieuwe AVG wet, dienen bedrijven nog meer aandacht aan de beveiliging van hun netwerken te besteden. Zo wordt de kans op een datalek minimaal! Mocht u onverhoopt toch met een datalek te maken krijgen, dan kan dit u op een hoge boete komen te staan.

Niet alleen een goede beveiliging is essentieel. Ook wilt u de medewerkers van uw organisatie van snel internet kunnen voorzien, om een effectieve manier van werken te bevorderen.

Beveiliging

Cisco biedt bijzonder betrouwbare oplossingen

Cisco biedt een breed scala aan netwerkoplossingen aan. Zo kunt u hier terecht voor routers, voor ethernetswitches, voor een firewall, enzovoorts. Voordat u de producten van Cisco aanschaft, kan het verstandig zijn om hulp van een gespecialiseerde organisatie in te schakelen. Deze organisaties kunnen u van advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u een bedrijfsnetwerk op wilt zetten. Kiest u bijvoorbeeld voor een los netwerk, of wilt u twee netwerken opzetten? Een netwerk voor uw eigen medewerkers en een netwerk voor gasten.

Organisatie

Wireless netwerken zijn de trend van dit moment

Waar men vroeger vrijwel altijd voor een vaste verbinding via een ethernetkabel koos, kiest men tegenwoordig sneller voor wireless netwerken. Wireless netwerken bieden het voordeel, dat u overal op de werkvloer toegang heeft tot het netwerk. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld over wilt stappen op flexplekken in plaats van vaste kantoorruimtes voor uw medewerkers. Cisco biedt uiteenlopende oplossingen voor wireless netwerken op de werkvloer.