Drone piloot, wat kan hij voor jou betekenen?

Drone

Een drone piloot kun je voor verschillende doeleinden inzetten. Een drone piloot maakt met behulp van een drone unieke foto’s en video’s vanuit de lucht. Het vogelvluchtperspectief levert unieke beelden op vanuit een origineel standpunt. Bovendien geeft het vaak een mooi overzicht van locaties en mensenmassa’s.

Drone piloot

Inzet van een drone piloot geeft verschillende mogelijkheden

Zo wordt een drone vaak ingezet om video’s te maken van bijvoorbeeld evenementen. Een drone over het festivalterrein vliegen en zo een beeld geven van de sfeer en de mensenmassa’s. Er zijn wel regels over hoe dicht een drone mag vliegen over bevolkt gebied maar een goede drone piloot is van al deze regels op de hoogte. Daarnaast wordt drone fotografie ook ingezet door makelaars om een unieke weergave van een huis te maken. Door bijvoorbeeld foto’s te maken met een drone kan goed worden weergegeven hoe groot het perceel is en hoe de omgeving is.

Cor Verdouw

Binnen vliegen voor een verrassend perspectief

Een goede piloot kan ook binnen vliegen met een drone. Dat maakt dat foto’s of video’s maken in een showroom, werkplaats of bedrijfshal ook mogelijk is. Dit geeft originele beelden en is een leuke manier om bijvoorbeeld een bedrijfsfilm te maken waarbij je de kijker echt een kijkje binnen geeft. Origineel en verrassend, terwijl alleen een standaard foto van dezelfde hal een statisch en saai beeld geeft. Een drone kan dan ook zeker meerwaarde bieden om de aandacht vast te houden.

Meer informatie bij DronePoint Nederland

Ben jij op zoek naar een professionele drone piloot die gespecialiseerd is in het maken van foto’s en video’s? Bekijk dan eens de website van DronePoint Nederland. Hier vind je alle mogelijkheden plus de tarieven. Ook kun je hier voorbeelden van eerder werk bekijken. Je kunt natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen of stuur een e-mail voor meer informatie.