De groei van cryptocurrency

De afgelopen maanden heeft de online geldmarkt een grote groei doorgemaakt. Door deze grote groei kan het zomaar zijn dat jij mensen kent die behoorlijke winst hebben gemaakt met cryptogeld. Dat spreekt tot de verbeelding. En omdat je met elk bedrag online kunt instappen, is de drempel wellicht niet zo hoog.

Daarnaast betaal je relatief lage transactiekosten, omdat er geen tussenpersoon is via wie je een transactie moet doen. Je betaalt echter wel een fee voor het ‘minen’, heel kort door de bocht is dat het proces waarmee de blockchain onderhouden wordt.

Hiervoor moeten zware berekeningen worden gemaakt, en in ruil voor dit minen betaal je als crypto-investeerder een deel van je cryptocurrency wallet. Hoeveel dat precies is, is afhankelijk van een aantal zaken. Hoe snel je jouw cryptocurrency wil verzenden, bijvoorbeeld.

Online cryptocurrency wallet
De website van Bitvavo is strak en to the point. U kunt een account aanmaken door op registreren te drukken. Daarna vult u enkele gegevens in en dient u de e-mail die u krijgt te bevestigen.

Aan te raden is om het volledige verificatieproces te doorlopen. Tot 2500 euro is dit echter niet verplicht. Mocht de koers echter explosief stijgen van een munt, dan wilt u natuurlijk wel volledig geverifieerd zijn om zonder limiet te (ver)kopen.