De beste sealmachine voor jouw bedrijf

Sealmachine

Er zijn verschillende soorten sealmachines. De keuze uit een sealmachine zal afhangen van hetgeen wat jij aanbiedt. Het is daarom van belang om zakelijke gesprekken te voeren met bedrijven die sealmachines aanbieden. Door gesprekken te voeren krijg je voor jezelf inzichtelijk met wie je samenwerkt en wat je gaat kopen. Zo weet je precies wat je krijgt en voorkom je problemen in de toekomst.

De keuze hangt af van de vraag of verpakking volledig gesloten moet worden of dat er een sleeve aangebracht moet worden, gewenste folie soort, snelheid en de afmetingen van de producten die ermee gesealed worden. 

Sealmachine

Handmatig of volautomatisch

Het hangt af aan de hoeveelheid wat voor soort machine het beste voor jouw productie is. Zo kan je bij kleine hoeveelheden makkelijk een handmatige machine aanschaffen en is het aan te raden om een volautomatische te bestellen indien je grote volumes moet uitvoeren. Ook hierover kan je jezelf het beste laten adviseren. De aanbieder weet precies welke volumes bij welke machine horen. 

Op de sealmachine heb je doorgaan 12 maanden garantie. Daarbij krijg je ook nog eens een CE certificering. Let hier goed op, want hieruit kan je opmaken of het bedrijf ervaring heeft en achter haar product staat. Als je gebruik maakt van een sealmachine is het wellicht ook aan te raden om te kijken naar een dozensluiter of palletwikkelmachine. Beide zijn enorm handig en verdienen zichzelf terug.