Bedrukte bidons laten maken

Bedrukte bidons

De feestdagen komen er weer aan! Een leuke, gezellige periode waar weer veel relatiegeschenken worden gegeven aan relaties. Als organisatie wil je uiteraard een goede indruk maken bij je relaties met een bijpassende en mooi relatiegeschenk. Bedrukte bidons zijn daarin een veel gekozen geschenk.

De mogelijkheden van een bedrukte bidon

Er zijn tal van verschillende bidons te vinden welke gebruikt kunnen worden als relatiegeschenk. Zo zijn er verschillende maten, kleuren en vormen van bidons beschikbaar. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte bidons die ik heb gevonden op het internet.

Bedrukte bidons

Sportbidon basic met een inhoud vann 750 ml. de kleur van de dop kan aansluiten bij je eigen huisstijl kleur. Uiteraard is het bedrukken van de bidon mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een logo.

 

Bedrukte bidons

Deze gekleurde bidons zijn te krijgen in verschillende kleuren. Ook het bedrukken van deze bidon is mogelijk. Houd wel rekening met de kleur zodat de bedrukking er wel uit springt.

Bedrukte bidons

Deze bidon kan een design op bedrukt worden. Zie de zwarte bidon als voorbeeld.

Bedrukte bidons

Dit is een geïsoleerde thermosbeker voor bijvoorbeeld warme dranken. Ook op deze beker kan een bedrukking komen.

De voordelen van een bedrukte bidon als relatiegeschenk

Er zijn een aantal voordelen aan het geven van een bidon aan een relatie. Een bidon is namelijk een gebruiksvoorwerp. Gebruiksvoorwerpen worden gebruikt en dus ook gezien. Bij een bidon kan je denken aan de sportschool waar de bidon mee naartoe wordt genomen. Dit betekend dat de bedrukte bidon met jouw bedrijf wordt gezien in de sportschool van de persoon die de bidon gebruikt. Wanneer u besluit om tijdens de feestdagen relaties een geschenk te geven denk er dan over na of je een gebruiksvoorwerp wilt geven of een doosje wijn.

Geef hieronder gerust een reactie over ervaringen die jij hebt met relatiegeschenken. Ik ben erg benieuwd naar ervaringen van ontvangers als gevers van relatiegeschenken.