Alles over een vacature elektrotechniek 

Iedereen moet op zijn of haar plekje zitten wat betreft werk. Waarom? Omdat je een groot deel van je leven aan het werk bent. Per dag besteedt men hier gemiddeld 6 uur aan, dat is een vierde van je dag. Een ander groot deel ben je aan het slapen, dus dat maak je niet bewust mee en telt dus niet echt helemaal. We kunnen dus gerust stellen dat je werk heel belangrijk is. Nou, niet echt je werk dus, maar werk dat je leuk vindt. We gunnen dat iedereen en we willen hier ook ons steentje aan bijdragen. Hoe we dat steentje precies bijdragen? Door je te informeren over verschillende beroepen. Vandaag is dat over een vacature elektrotechniek. Een baan in de elektrotechniek is iets wat de meeste mensen nog niet overwogen hebben en dat is zonde. Dus kom, we gaan snel aan de slag en vertellen je het een en ander over een vacature elektrotechniek.  

Wat valt er onder een vacature elektrotechniek? 

Als je werkzaam bent in de elektrotechniek, dan word je een elektrotechnicus genoemd. Een hele mond vol, maar wel een best coole naam. Dat is dan nog niet eens alles, je bent ook bezig met super gave projecten. Welke projecten dit zijn? Dat is helemaal afhankelijk van de specifieke vacature elektrotechniek die je op het oog hebt. Dit kan er een zijn bij de overheid en wanneer je verkeerslichten installeert en repareert, maar je kunt ook werken bij een commercieel bedrijf en de grootste en meest gecompliceerde installaties werkende krijgen. Je kunt dus enorm veel kanten op in deze sector, maar de rode draad is dat je veel weet van elektro- en besturingstechniek. Je hebt helemaal zelf in handen hoe je hier verder invulling aan geeft. 

Wat word jou geboden? 

Als je een vacature elektrotechniek gaat vervullen, dan kun je al vrij snel aan de bak. Er is een groot tekort aan mensen met jouw kennis en kunde in de hele wereld. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in Nederland, maar ook in het buitenland zal er wat voor je te vinden zijn. Daarmee hangen de arbeidsvoorwaarden sterk af van je unieke omstandigheden en wensen. Toch kan je wel grofweg een startsalaris van rond de €3.000 per maand verwachten, niet misselijk toch? Daarnaast heb je meestal goede arbeidsvoorwaarden rondom pensioenregelingen en dergelijke, niets te klagen dus!  

Wie ben jij?  

Als je een vacature elektrotechniek wil gaan vervullen, dan moet je iemand zijn die te allen tijde het hoofd koel kan houden. Jij bewaart het overzicht en kijkt vol objectiviteit naar wat er gebeuren moet. Realistisch, intellectueel, handig en voorkeur voor bèta; dat is wat jou goed omschrijft. Daarnaast moet je er niet vies van zijn om de handjes uit de mouwen te steken, dat is immers wat je vaak zult moeten doen. Hopelijk vind je dat geen obstakel, want het is mogelijk een baan die je erg gelukkig kan maken voor de rest van je leven. Kijk zeker eens verder en ga in gesprek als je wil, we staan er altijd voor open! 

Klik hier om al onze vacatures te zien.