Alles beschikbaar voor de detectie van gas

Werken met gassen is niet zonder gevaren. Je kan door te lange blootstelling aan de gassen gezondheidsproblemen krijgen en problemen met je luchtwegen. Ook op werkplekken waar je niet direct met gassen werkt, maar er wel een noemenswaardig risico is op contact, moet je goed voorbereid zijn op dat je niet met te hoge waardes in aanraking komt. Het detecteren van gas geeft de zekerheid dat je weet dat de gaswaardes niet te hoog zijn om problemen te krijgen bij langdurige blootstelling. Alles op het gebied van gas detecteren kun je vinden in de webshop van G4S Safety Solutions en is voor iedereen, particulier of bedrijf, eenvoudig te bestellen. De eerste prioriteit die een werkgever heeft is de medewerker een veilige werkplek bieden, ongeacht de sector. Daarom is het zeer aan te raden gasdetectors te gebruiken als er ook maar een kleine kans is op blootstelling aan giftige stoffen.

Voor alle gassen en behoeftes

Bij G4S Safety Solutions is het aanbod erg groot op het gebied van gas detectie. Alle soorten producten, van alle grote en kwalitatieve merken, te kiezen voor waarvoor jij het nodig hebt. Je kunt keuzes maken uit bijvoorbeeld detectors met enkel of multi gas, PID of stand alone, vaste gasdetectie of via een draagbaar apparaatje. Daarnaast zijn alle veelvoorkomende gassen te detecteren met de gasdetectie-apparaten die bij G4S beschikbaar zijn. Afhankelijk van welk soort gas je moet detecteren kun je de juiste filters gebruiken. Heb je nu meer filters tegelijk nodig? Dan kun je bij de multi gas detectors van onder andere BW en GasAlert tot wel vier verschillende stoffen detecteren. Deze apparaten hebben slimme technologieën, waardoor ze van elke stof weten wat de wettelijk grenswaardes zijn en geven een alarm wanneer deze overschreden worden.

Bij G4S is er voor iedere ondernemer wel een bijpassende gasmeter beschikbaar. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste gasdetectie, dan kun je hiervoor altijd hulp vragen bij G4S en meteen de juiste producten bestellen.